[智能電話] WX300 已出圖

WX300 已出圖

http://discuz.servebbs.com/redir ... o=lastpost#lastpost
老老實實 , 直出我收貨喎
好玩!

買個陣
成成 $2,690 送 $ony 原裝袋+  $ony 16GB SDHC Class 10
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔買hx50v?

同級我揀PowerShot SX280 HS多野玩D

引用:
原帖由 siuba 於 2013-5-21 23:06 發表
唔買hx50v?
出左喇咩?

引用:
原帖由 micmicll 於 2013-5-21 23:29 發表

出左喇咩?
1個week左右

引用:
原帖由 註冊 於 2013/5/21 23:18 發表
同級我揀PowerShot SX280 HS多野玩D
12MP 重拿出黎 賣  Canon 真係.....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 siuba 於 2013/5/21 23:06 發表
唔買hx50v?
你個部 落到去未有貨 , 二來超 Budget .....
部 WX300 我去買個陣 佢都要上倉拿無貨
一拿拿幾盒落黎  
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-21 23:57 發表

你個部 落到去未有貨 , 二來超 Budget .....
部 WX300 我去買個陣 佢都要上倉拿無貨
一拿拿幾盒落黎  
oh..唔係話16/5落場咩..*_*
不過我貪佢有hotshoe..remote用燈幾好..

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-21 23:55 發表

12MP 重拿出黎 賣  Canon 真係.....
估唔到今時今日仲拎呢D野黎講

引用:
原帖由 註冊 於 2013-5-22 00:11 發表

機仔黎講..我覺得canon畫汁真係最好..

光線夠都幾OK,唔知黑暗環境影又點呢?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 siuba 於 2013/5/22 00:10 發表

oh..唔係話16/5落場咩..*_*
不過我貪佢有hotshoe..remote用燈幾好..
落場都唔係一定派晒 / 有貨賣
少貨賣晒唔奇
因為我買 WX300 個陣佢都要上倉拿 , 話之前賣晒
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 註冊 於 2013/5/22 00:11 發表

手機都 Sell 高 MP 啦 老細你唔係咁 OUT 下話
12MP 拿出黎賣 $3K+ 傻的嗎?

http://www.price.com.hk/product.php?p=154941
唔講 HX50V 都算, 頂 ,  $2,990 差$300 我買 HX50V
最衰買個陣無
天然系長髮眼鏡娘 最高

下次都係買翻自己最既 Pan 記
反正買完 用得唔好 實會有人話我 PTP 或者 咒到個品牌收工
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 siuba 於 2013-5-22 00:12 發表

機仔黎講..我覺得canon畫汁真係最好..
粒 Processor 功力強勁