[智能電話] [Android] Root 機後用乜 remove 預載 apps?

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-25 19:54 發表
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36499906
呢個得唔得
應該得掛,你試吓咪知
:)

算, 死就死
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

頂你 LG 乜網黎架
DL 左成個半鐘都 Download 左600MB 落黎
垃圾 PKKW 重慢過 HKBN
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-25 19:54 發表

4X HD
呢個唔錯,早一年前算係行貨之中既Top型號,依家跌到....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

Update 完開機快左
天然系長髮眼鏡娘 最高

Update 完轉左喎
Power Saver Mode Suspend when Charging / Plugged in
之前唔係 , 會照 Power Save

唔知fix 左個 Power Saver save 到叫唔醒既問題
如果Fix 左就 Very good
天然系長髮眼鏡娘 最高

要入佢system folder del 個apk

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-25 22:47 發表
頂你 LG 乜網黎架
DL 左成個半鐘都 Download 左600MB 落黎
垃圾 PKKW 重慢過 HKBN
我都係 Pccw + download 咗半個鐘

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-25 23:11 發表

呢個唔錯,早一年前算係行貨之中既Top型號,依家跌到....
行貨仲賣緊 $3380 電訊數碼上台 $2798

引用:
原帖由 hamu278 於 2013/5/26 07:51 發表

行貨仲賣緊 $3380 電訊數碼上台 $2798
我有考慮過
但係以 LG 唔update 作風 見佢個陣寫得 2.3.5 就無興趣
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-26 09:36 發表

我有考慮過
但係以 LG 唔update 作風 見佢個陣寫得 2.3.5 就無興趣
可能佢寫錯? 我 check 番啲網,部機應該一 release 就 ICS

Anyway, 最令我估唔到嘅係,個盒寫住 "Production Date: 04/2013" 同 "Made in Korea" (當然一定唔會 MIJ 啦 )  

個 Update Fix 左Power Saver 問題
天然系長髮眼鏡娘 最高

Search apps in play store:

Root Browser

引用:
原帖由 cracker 於 2013-5-26 09:48 發表
Search apps in play store:

Root Browser
唔洗了,原來 ES File Explorer 都有得用 Super User

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-26 09:40 發表

可能佢寫錯? 我 check 番啲網,部機應該一 release 就 ICS

Anyway, 最令我估唔到嘅係,個盒寫住 "Production Date: 04/2013" 同 "Made in Korea" (當然一定唔會 MIJ 啦 )   ...
4X 有JB LA