[智能電話] HTC 睇高一線? BS $6198 同D600雙卡 $3298

HTC 睇高一線? BS $6198 同D600雙卡 $3298

今日發佈.

firm 左了: Butterfly S---$6198

另一隻Desire 600, HK版係雙卡---$3298

大家點睇?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-4 08:53 發表
今日發佈.

有傳Butterfly S---$6188

大家點睇?
即係可以無視佢 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-7-4 08:59 發表

即係可以無視佢 la
Desire600 雙卡版,四核心CPU, 4.5", 雙卡, BoomSound 等....但某網站話只播到360P 片...

唔係QUADCORE CPU咩?
唔係GPU 都係變Adreno 203 X4?

點解播唔到720P? (唔問1080P先)

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-4 09:23 發表

Desire600 雙卡版,四核心CPU, 4.5", 雙卡, BoomSound 等....但某網站話只播到360P 片...

唔係QUADCORE CPU咩?
唔係GPU 都係變Adreno 203 X4?

點解播唔到720P? (唔問1080P先) ...
係我心目中, 所有雙 card 機已定性為中低階機, 賣價唔應該過 $2.5k

600真係垃圾到呢

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-7-4 10:12 發表

係我心目中, 所有雙 card 機已定性為中低階機, 賣價唔應該過 $2.5k
國內的ONE 係咩

firm...$6198

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-4 13:34 發表

國內的ONE 係咩
祖國品牌我是不考慮的

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-7-4 17:12 發表

祖國品牌我是不考慮的
HTC One @CN版係雙卡WOO

BS同S4,我要BS,Stereo Beats/SLCD3/3020mAh值回票價.
不過S4有Nexus ROM.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2013-7-5 09:09 發表
BS同S4,我要BS,Stereo Beats/SLCD3/3020mAh值回票價.
不過S4有Nexus ROM.
s4 有Nexus ROM 就好.
但, 用S4NEXUS ROM ,原來SAMSUNG 有的功能會冇左???

唔知GOOGLE 會唔會收BS 做契仔

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-4 18:24 發表
HTC One @CN版係雙卡WOO
我老婆果店, 幫人代購過兩部香港版

佢地鍾意一體機

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-4 08:53 發表
今日發佈.

firm 左了: Butterfly S---$6198

大家點睇?
D600, 2300 可以考慮一下

引用:
原帖由 byleung 於 2013-7-8 11:17 發表

我老婆果店, 幫人代購過兩部香港版

佢地鍾意一體機
一體機即係..?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-7-5 09:44 發表

s4 有Nexus ROM 就好.
但, 用S4NEXUS ROM ,原來SAMSUNG 有的功能會冇左???

唔知GOOGLE 會唔會收BS 做契仔
Samsung啲function原來有人用架?