[相機攝影] Pan 仔shop 賣緊 GF5 Display/demo 機

Pan 仔shop 賣緊 GF5 Display/demo 機

$3380 GF5 Kit w/ 14-42 Lumix X Zoom Lens
送 16GB SDHC 卡 + 原廠電
不過問過無白色黑色

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

即係同水貨同價?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/7/11 00:19 發表
即係同水貨同價?
之前貴d 係跟 Dual Lens Kit
依家平左d 轉左只跟 X Lens

當買行 X Lens 送 Body 都抵
考慮中

不過舊電唔同 GX1 , 真係送都無用

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

問題係pana display可以好殘...

我可能記錯
單鏡水只係二千八

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/7/11 00:31 發表

我可能記錯
單鏡水只係二千八
http://www.price.com.hk/product.php?p=140428
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 11/7/2013 00:04 發表
$3380 GF5 Kit w/ 14-42 Lumix X Zoom Lens
送 16GB SDHC 卡 + 原廠電
不過問過無白色黑色

引用:
原帖由 dom 於 2013-7-11 00:24 發表

之前貴d 係跟 Dual Lens Kit
依家平左d 轉左只跟 X Lens

考慮中

支鏡好靚架咩?

引用:
原帖由 byleung 於 11/7/2013 11:45 發表

支鏡好靚架咩?
this
http://discuz.servebbs.com/viewt ... ;page=11#pid1313226

引用:

考慮中
買啦
引用:

支kit鏡好似二手吾使2千。
你一於買埋GF5, 雙機出擊啦, 玩完米放番出去囉

不如我買SET 放左支鏡佢喇
我就用返GF1 支KIT LENS

支14-42 Lumix X易唔易放出去?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/7/11 12:05 發表

買啦

支kit鏡好似二手吾使2千。
你一於買埋GF5, 雙機出擊啦, 玩完米放番出去囉
月尾睇下點
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 byleung 於 2013/7/11 12:12 發表

唔難
但係我問過保用要跟機
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-7-11 12:15 發表

唔難
但係我問過保用要跟機
估到

所以見意你先玩雙機出擊, 日後先放

引用:
原帖由 byleung 於 2013-7-11 12:12 發表

車, 你直接同dom 大瓜分米得囉