進擊之巨人 之我想

進擊之巨人 之我想

巨人人類 (付出)人類 (得益者)
(假想敵)(保護人類的系統, 其實根本就系利益機器)99.99% 富人中產0.01% 真正得益者
日本中國中,日國民黨員 + 資本家
中國日本中,日國民借君國主義撈$的 日本人
中國老美美國國民 (軍費)政治家 資本家
中國的反動派及民主派中國之 "統一完整" (j實為共黨利益)國民共黨核心核心人物
國際金融系統美金全球人類洗美金的人
伊修巴爾賢者之石 (父親大人)伊修巴爾人, 亞美斯多利斯人父親大人,及其手下

去到成套野最後, 根本中央有個掣, 一個掣就可以控制所有巨人
ALL IS PROGRAMMED!!!
doo..m = =

呢本野爛硬尾

做咩最後又關鋼鍊事?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-8-7 23:00 發表
做咩最後又關鋼鍊事?
根本就系一脈相成, 你唔覺咩

我講緊政治牙,.,.
唔好移啦
依板無得人睇嫁

引用:
原帖由 fish! 於 2013-8-7 22:57 發表
呢本野爛硬尾
據稱作者訪問時講到故事大綱連結局都 set 好,依家只係畫連載、補細節同搞動畫。

引用:
原帖由 Puff 於 2013-8-7 23:14 發表

據稱作者訪問時講到故事大綱連結局都 set 好,依家只係畫連載、補細節同搞動畫。
結局咪就系系成個故事一開始講左囉,
主角個老豆 根本 成日外出,
五年就系幫中央政府整D 白痴巨人出黎,
果D 奇行種 就系 用人體實驗出黎的失敗品,
而佢老豆就留一手 比個仔做HERO..

同 BEACH, NARUTO 一狗樣

引用:
原帖由 jackli 於 2013-8-7 23:17 發表

結局咪就系系成個故事一開始講左囉,
主角個老豆 根本 成日外出,
五年就系幫中央政府整D 白痴巨人出黎,
果D 奇行種 就系 用人體實驗出黎的失敗品,
而佢老豆就留一手 比個仔做HERO..

同 BEACH, NARUTO 一狗樣 :fing ...
唔似係。你睇左 40 話打後未?

引用:
原帖由 Puff 於 2013-8-7 23:54 發表

唔似係。你睇左 40 話打後未?
仲追緊,.,.,.
btw, 漫畫真系畫得好X差

漫畫睇到半路就覺得爛哂

引用:
原帖由 jackli 於 2013-8-8 00:16 發表

仲追緊,.,.,.
btw, 漫畫真系畫得好X差
過得去,劇情好睇就得

引用:
原帖由 Puff 於 2013-8-8 00:42 發表

過得去,劇情好睇就得
佢係世界設定特別,巨人生吞個下過癮;
其他位冇乜起伏,中期非常趕客。

引用:
原帖由 jackli 於 2013-8-7 23:03 發表
我講緊政治牙,.,.
唔好移啦
依板無得人睇嫁
好地地1本漫畫又扯上政治
作者畫個時完全無諗呢樣野

引用:
原帖由 ccw 於 2013-8-8 00:47 發表

佢係世界設定特別,巨人生吞個下過癮;
其他位冇乜起伏,中期非常趕客。
我覺得中期唔錯呀,越黎越多謎團,又適時填填伏筆。

引用:
原帖由 Puff 於 2013-8-8 05:07 發表

我覺得中期唔錯呀,越黎越多謎團,又適時填填伏筆。
我睇到艾倫巨人化之後就冇追了