[智能電話] Nokia 925開箱?

Nokia 925開箱?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

箱都未開,點叫開箱啊?
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-8-25 01:38 發表
開左個箱唔見部機?

係咪部機一早用緊,巢返個箱出來開呀

引用:
原帖由 Henry 於 25/8/2013 03:22 發表

開左個箱唔見部機?
taking those photos

引用:
原帖由 bebird 於 2013-8-25 07:07 發表

taking those photos

引用:
原帖由 ccw 於 2013-8-25 06:07 發表
係咪部機一早用緊,巢返個箱出來開呀

Bought on 28/7

AMOLED Mon

Advantage:
1. smooth
2. Camera

Disadvantage:
1. Too few apps
2. Camera cannot change size

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-8-27 01:14 發表
Advantage:
1. smooth
2. Camera

Smoothness 真係Android死穴………
就算係而家部nexus 4,上網上Facebook一掃個下真係lag到
不過個Google Map真係正過Here幾百萬倍,多apps+support唔駛講

引用:
原帖由 ccw 於 2013-8-27 01:26 發表

就算係而家部nexus 4,上網上Facebook一掃個下真係lag到
不過個Google Map真係正過Here幾百萬倍,多apps+support唔駛講
地圖我就鍾意HERE多過GOOGLE,特別係導航同OFFLINE使用

引用:
原帖由 ccw 於 2013-8-27 01:26 發表

there is Google map for WP

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-8-27 01:14 發表
Advantage:
1. smooth
2. Camera

有果幾樣主要Apps我覺得已經OK.
Whatsapp,Viber,Facebook,Twitter,Skype,WeChat等等.(LINE要花D時間)
Game我個人覺得唔可以叫Apps.
部GNX基本上被我當做遊戲機同傾LINE用.

Camera可以改Resolution架喎.

引用:
原帖由 符碌 於 2013-8-27 01:36 發表

地圖我就鍾意HERE多過GOOGLE,特別係導航同OFFLINE使用
香港可能覺得Google萬能,不過呢到一入森林Google map就巢皮.
HERE個Offline maps真係幫大忙.