[軟件] Test Windows 8.1 @ VirtualBox

Test Windows 8.1 @ VirtualBox

- 想迫人用 Microsuck Account , 唔識既唔知有得 Skip (set account 個頁如果唔係你去建立新account 係無得skip !)
- 太多野 Default 行 BING / IE 開加速之類 / 自動同M$ link info
- 安裝緊 變乜鬼野色呀? 行條bar show progress 好地地玩變色.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

8.1 RTM 定preview? 後者一定要m$ acc

create account
只要disconnect network
就可以skip, 變做local user

太多野 Default 行 BING / IE 開加速之類 / 自動同M$ link info

即係一來就要改哂佢

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013/10/15 13:07 發表
8.1 RTM 定preview? 後者一定要m$ acc
Preview, 唔駛account, create new 個度有得 SKIP
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

加翻個關機格仔 有幾難呀
頂佢個制關機/reboot 都煩過人

低能設計
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-15 14:25 發表

加翻個關機格仔 有幾難呀
頂佢個制關機/reboot 都煩過人
低能設計
我估我會用win7 直到永遠

唔係因為想考個 死人 Windows 8 cert 仔拿 MCP (?) 我都唔想摸下
http://www.microsoft.com/learning/en-us/exam-70-687.aspx
天然系長髮眼鏡娘 最高

just want to know
個速成係8.1時會點....
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-10-15 16:45 發表
just want to know
個速成係8.1時會點....
維持現狀

回覆 10# 62561 的帖子

唔係話無左個XP版速成咩?
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-10-15 18:38 發表
唔係話無左個XP版速成咩?
咪就係維持8.1試用版個現狀囉

回覆 12# 62561 的帖子

咁我打死都唔上8.1
願燈力與我常在

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-15 14:24 發表

Preview, 唔駛account, create new 個度有得 SKIP
RTM 就同8 一樣

個輸入法 好煩
我用開個舊 WinXP 年代既直頭用唔到
Bye !
天然系長髮眼鏡娘 最高