[智能電話] KitKat

KitKat

真係幾新,
新到有好多以前用開既程式都有支援問題!
~海豚瀏覽器--冇得放大縮細,上傳唔到圖片。
~MX player--唔支援!
~我的天文台--離開時會話『得抱歉,My 乜東東己停止。』
~粵音字庫--入乜字都話搵唔到!
~武士大戰殭屍2--下載唔到資料檔!

你地有冇野用唔到?

引用:
原帖由 lorym 於 4/11/2013 09:12 發表
真係幾新,
~我的天文台--離開時會話『得抱歉,My 乜東東己停止。』
~粵 ...
waiting 20th

新野你應該都預o左有呢 d 情況 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 4-11-2013 09:38 AM 發表
新野你應該都預o左有呢 d 情況 la

粵音字庫個作者反應都幾快,
我寫左評語之後第二日就有回覆。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-4 09:12 發表
真係幾新,
~我的天文台--離開時會話『得抱歉,My 乜東東己停止。
~粵 ...
Adobe Reader

MX player 已經有得更新。

部機仲未送到......
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 4-11-2013 07:58 PM 發表
部機仲未送到......
遲 d 到手有樣好............就係 d 鴨屎可能會有更新岩 4.4 用。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-4 18:54 發表
MX player 已經有得更新。
有冇播個條美女片皮鴨4K DEMO片?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 4-11-2013 09:36 PM 發表

有冇播個條美女片皮鴨4K DEMO片?

乜黎架?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-4 22:29 發表

乜黎架?
扮唔知

引用:
原帖由 x2357 於 4-11-2013 10:43 PM 發表

扮唔知

粵音字庫已出更新。

Try switch from Dalvik to ART

引用:
原帖由 Richteralan 於 2013-11-5 20:06 發表
Try switch from Dalvik to ART
想問下咩黎架?
我部Xperia Z都升左4.4
見XDA都有人講呢樣野但port過黎個ROM暫時未做到