[電子電玩] Sony: Over 100 PS4 Games Releasing in 2014

Sony: Over 100 PS4 Games Releasing in 2014

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 20:25 發表
http://www.playstationlifestyle. ... ed-to-the-internet/
Wii U你肯死未啫? : ...
但sony 都自身難保喎...

引用:
原帖由 bluesky 於 2014-2-11 20:38 發表

但sony 都自身難保喎...
部門計,遊戲大幅回勇,唔計PS4開發費,PS3開頭蝕既晨早回哂。
啲Sony Studio既3A game又非常好賣,你話佢斬會斬電視定係賺緊既game部門?

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 20:43 發表

部門計,遊戲大幅回勇,唔計PS4開發費,PS3開頭蝕既晨早回哂。
啲Sony Studio既3A game又非常好賣,你話佢斬會斬電視定係賺緊既game部門?
SCE老早係子會社,TV部門行緊SCE條路

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 20:43 發表

其實sony games, music, 同手機, 3個整合配合應該發展唔錯wor.

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-2-11 20:44 發表

SCE老早係子會社,TV部門行緊SCE條路
TV我覺得遲早賣,點同LG***鬥爛市。

引用:
原帖由 1q1q1q 於 2014-2-11 20:46 發表

其實sony games, music, 同手機, 3個整合配合應該發展唔錯wor.
晨早有人講過想PS Vita打到電話,如果佢有辦法整到,應該有得諗。
Music既話,擺一堆係PSN賣,即刻整合到。

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 20:46 發表

TV我覺得遲早賣,點同LG***鬥爛市。
好難講,要睇做化,若果唔係黑洞式蝕錢,但保留一個入屋整合機會,我覺得Sony未必好似VAIO咁斬

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-2-11 20:49 發表

好難講,要睇做化,若果唔係黑洞式蝕錢,但保留一個入屋整合機會,我覺得Sony未必好似VAIO咁斬
Sony而家冇自己panel廠,個價唔夠LG***黎,好難救啫。

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 20:58 發表

Sony而家冇自己panel廠,個價唔夠LG***黎,好難救啫。
佢唔好keep咁多死貨inventory已經夠

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-2-11 21:00 發表

佢唔好keep咁多死貨inventory已經夠
佢啲死貨就同htc電話一樣,部部都係規格/function差咁樣

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 21:05 發表

佢啲死貨就同htc電話一樣,部部都係規格/function差咁樣
要諗辦法攪好inventory,自然唔會黑洞式蝕錢..
Sony好多野都係蝕,但只要唔係黑洞式蝕,都唔會亂斬

引用:
原帖由 Aware 於 2014-2-11 21:05 發表

佢電視算好架喇
係個價唔知做乜劈價慢人咁多

sony panel 唔係同***合產架咩