[智能電話] Moto G 對手來了 - LG 出 雙卡雙待 4.7" 手機

Moto G 對手來了 - LG 出 雙卡雙待 4.7" 手機

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4531/173124/1/
L90 Dual 賣 $1999

有得插卡有得換電 (2540mAh!), IPS mon , 不過 無720p (同我部 F5 LTE 同級 Mon )
LG 好邪惡

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有咩對手可言?
qHD..................

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2014/3/25 17:40 發表
有咩對手可言?
qHD..................
唔計 mon 解像度係同級
4.7" Vs Moto G 4.3" 720p
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

雖然我鐘意換得電同有插卡

但我唔會買LG

如果有埋LTE, 又有NFC功能,咁我就入手

引用:
原帖由 紙羊 於 2014/3/25 22:23 發表
如果有埋LTE, 又有NFC功能,咁我就入手
兩樣都無
天然系長髮眼鏡娘 最高

L9 的後繼..

雙核1G --> 四核1.2G
4G 儲存--> 8G
2100mah --> 2540mah
500萬像--> 800萬

我都覺得係L9 後繼
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-3-29 15:41 發表
我都覺得係L9 後繼
但1G RAM 真係唔夠
窒....

引用:
原帖由 dom 於 2014-3-29 14:18 發表

兩樣都無
可惜可惜

引用:
原帖由 ivan15 於 2014/3/29 16:52 發表

但1G RAM 真係唔夠
窒....
Moto G 都係 1GB
OK 喎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 31/3/2014 13:18 發表

Moto G 都係 1GB
OK 喎
Moto G... raw OS
LG... some rubbish background apps

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2072854
隔離台 有人買左
其實 ok 既 , $1998

- 舊電耐用過 Moto G , 貴少少
- 4.7" Mon 無 720p 呢下真係敗筆左, 不過你可以當係舊電耐用度賺翻分 (無記錯 Moto G 同呢部都係 IPS Mon )
- 都係無實體鍵  , 同部 F5 LTE 類似

最衰唔知部 F5 LTE 重值幾錢, 可能考慮 Trade-in 佢 換呢部
反正4G 對我用平plan 既人無用
天然系長髮眼鏡娘 最高

至少部新 LG 有補光燈影相
我部 F5 LTE 無
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-4-10 12:24 發表
至少部新 LG 有補光燈影相
我部 F5 LTE 無
其實果粒FLASH有用架咩?