[電子電玩] Cities: Skylines

玩厭左了,暫時

等緊5月tunnel 更新

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

有冇人可以download個Public transport place比我

搵到了

Hong Kong for 81 tiles map

dev 下星期出update
真係會加 隧道
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

最平邊度買隻GAME?

updated...有喇...

呢間 Dev 真係一流
話就話下星期, 今晚就出左 1.1 Update
有得玩隧道!!
我即刻起條地下高速公路過河
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-20 00:26 發表
呢間 Dev 真係一流
話就話下星期, 今晚就出左 1.1 Update
有得玩隧道!!
我即刻起條地下高速公路過河
有咩!?

引用:
原帖由 XT 於 2015/5/20 00:35 發表

有咩!?
出左啦, 如果無update , 你開 steam 試下 vertify 一次 Cities Skyline Local Content
佢會download
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-20 00:38 發表

出左啦, 如果無update , 你開 steam 試下 vertify 一次 Cities Skyline Local Content
佢會download
點起 ...

起路時 Page Down
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-20 09:55 發表
起路時 Page Down
唔得既 ...

今晚開波!!

引用:
原帖由 XT 於 2015/5/20 12:13 發表

唔得既 ...
你update 咗未